Проблемът с дрехите е, че когато ги купуваме сме в

...
Проблемът с дрехите е, че когато ги купуваме сме в
Коментари Харесай

Хит сред дамите: три чаши на ден и влизате в тесните дънки за нула време!

Проблемът с облеклата е, че когато ги купуваме сме в дадена форма, която може елементарно да се промени даже и за малко време. Тогава се появява идната алтернатива: какво да вършим?

Да изхвърлим старите облекла, които към този момент не ни стават, или да поставим старания да влезем в тях. Днес ви представяме една рецепта, която стана шлагер измежду дамите. Съдържа единствено три съставки и дава резултат за негативно време.

Това, което ни е належащо, е зелен чай, канела и дафинов лист. За да си приготвим тази течност, която ще ни помогне да влезем в тесните дънки за нула време, би трябвало да създадем следното. Първо слагаме 800 мл вода за заври.

Когато това стане, към нея прибавяме пръчка канела, три дафинови листа и една супена лъжица зелен чай без връх. Оставяме сместа да ври в продължение на петнайсет минути, след което махаме от огъня. Последната стъпка е да прецедим напитката и сме подготвени. По отношение на потреблението, също има няколко особености.

За да реализираме резултат, би трябвало да пием по три чаши от този елексир дневно.

Първата чаша пие сутринта, на гладно. Втората се изпива откакто закусим, а последната – вечер, преди да си легнем. Очакваният резултат от тази диета, която стана шлагер измежду дамите, е за седмица да стопим до 8 кг и то без съвсем никакви старания от наша страна. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да стартирате каквито и да било диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР