Призовавам опозицията да вземе участие в работната група, която се

...
Призовавам опозицията да вземе участие в работната група, която се
Коментари Харесай

Цветанов: Гарантирам, че Законът срещу пране на пари няма да репресира български граждани

Призовавам опозицията да вземе присъединяване в работната група, която се занимава със Законопроекта за ограниченията против изпирането на пари. Нашата концепция е да поканим участници и от неправителствените организации. И това ще стане.

Това сподели от трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на дебатите по приемането на първо четене на Законопроекта за ограниченията против изпирането на пари, импортиран от Министерския съвет. "В работната група би трябвало да участваме всички, с цел да бъдат чути всички гласове. Идеята е да създадем едно стабилно законодателство. Знаете, че постоянно каним и се вслушваме във всяко едно мнение. Уверявам ви, че ще бъдем гаранти държавните органи да не се употребяват за принуда, както се пробвате да внушите ", сподели още Цветанов.

Веднага по-късно думата за имитация взе депутатът от "БСП за България " Красимир Янков. "Чрез този закон вие ще употребявате държавните органи, с цел да репресирате нашите съграждани. Това няма да ви е за пръв път. Предупреждавам ви, че хората ще реагират. Сега ни призовавате да участваме в работна група и си мислите, че по този начин нещата ще се случат. Абсурд ", разгласи Янков.

"Мога да ви дам доста образци по какъв начин вие употребявате държавните органи за принуда ", отговори Цветанов. "Ние желаеме да създадем гаранция, че това няма да се допусне. Гаранцията ще бъде дадена от българския парламент. Точно това е концепцията на тази работна група. Този метод беше признат и от неправителсвените структури. Целта е да не се позволяват подзаконови промени, като по този метод ще дадем една гаранция за цялостна бистрота. Спрете с популистките изявления. От вашите думи разбирам, че се отказвате от европейските полезности и законови нормативи, тъй като този законопроект следва тъкмо това. Българският народ няма да ви елементарни ", безапелационен беше зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР