Призовавам общинските съветници от ГЕРБ-СДС да не подкрепят построяването на

...
Призовавам общинските съветници от ГЕРБ-СДС да не подкрепят построяването на
Коментари Харесай

Борисов не одобрява да има паметник на кмета на София инж. Иван Иванов - заради връзки с нацистите

" Призовавам общинските съветници от ГЕРБ-СДС да не поддържат построяването на монумент на кмета на София инж. Иван Иванов. " - съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Нашите съветници ще се съобразят с показаните ни данни за политическата активност на инж. Иванов в интерес на нацистка Германия. Това заявих по време на среща с представители на еврейската общественост в България, в която се включиха и сътрудниците от ГЕРБ в Столичния общински съвет и Даниел Лорер от Политическа партия.
По време на диалога подчертах, че езикът на омразата няма място в българското общество. В тази връзка показах и безапелационното ни терзание от потреблението на антисемитска изразителност в българския парламент и опитите за политическа корист с тематиката за спасяването на българските евреи. " - написа той в профила си във Facebook.

" От своя страна представителите на еврейската общественост изрекоха признателност за виновната и безапелационна позиция на ГЕРБ. И подчертаха, че ще продължат да бъдат пазители на историята и истината. " - кава още Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР