Призовавам нашите политици най-после да помислят за Българската армия. Това

...
Призовавам нашите политици най-после да помислят за Българската армия. Това
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Нека политиците най-после да помислят за Българската армия

Призовавам нашите политици най-сетне да помислят за Българската войска. Това съобщи служебният министър на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва по време на речта си на тържественото заседание във връзка бойния празник на Сухопътните войски и 137-ата годишнина от Сръбско-българската война. Церемонията се организира във Военната академия " Г. С. Раковски ". 

,,Няма да приказвам какво не е било направено през годините и за какво сухопътни войски не са осъвременени. Политическото управление и това на защитата прави всичко допустимо Сухопътни войски да бъдат оборудвани в цялостна степен'', изясни Стоянов.

Той напомни за Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев през 2017 година, който беше отдаден на Българската войска, а едно от решенията, взети на него, е плановете за армията да се движат със скорост. 

За огромно мое страдание планът за Сухопътни войски изостава. Няма по какъв начин да кажа, че различен е отговорен. Вината е моя. Надявам се дружно да осъществяваме този план за Сухопътни войски. Срамно е Сухопътни войски да не бъдат оборудвани. Време е да получат всичко належащо, добави Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва, представен от Българска телеграфна агенция.

За високи достижения, заслуги към защитата и дългогодишна безупречна работа Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва награди о.з. генерал-лейтенант Стефан Василев (командир на Сухопътните войски в интервала от 2010 година до 2012 г.). На церемонията бяха отличени и военнослужещи от Сухопътните войски с награди от името на министъра на защитата и на началника на защитата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР