Призовавам гражданите, в поредния ден на простест, да запазят самообладание

...
Призовавам гражданите, в поредния ден на простест, да запазят самообладание
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Имаме данни за платени провокатори в протестите

Призовавам жителите, в следващия ден на простест, да запазят хладнокръвие и да не се поддават на провокации. Сами видяхте, че всичко може да протече спокойно и безшумно. Имаше дребни произшествия, само че не можем да обвиним всички присъстващи ". Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на брифинг.

„ Искам да кажа, че самите хора, участващи в митингите, ни търсиха и ни споделяха че има провокатори. Те сами ги изведоха. Твърдението им обаче не се удостовери, само че това е различен въпрос ", добави той.

„ Очакваме провокации. Потвърждават се всички информации за намиране на платени участници ", съобщи още Иванов.

„ Всички имат право да стачкуват, само че по легален метод. Полицаите не са ви зложелател, а си правят работата. Всички обвинявания против тях са безпочвени. Там са, с цел да се грижат за вас и не са виновни за вашите страсти ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той разяснява и случая с мъжа, който е студент в Хага. Той беше един от по-сериозно потърпевшите при конфликтите сред протестиращи и полиция. „ Разбирам родителите му. Не е прелестно случилото се. По случая тече инспекция ", добави Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР