Призовавам българските граждани за активност в днешния ден. Надявам се

...
Призовавам българските граждани за активност в днешния ден. Надявам се
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална

Призовавам българските жители за интензивност в днешния ден. Надявам се на интензивно присъединяване на българите, нашият глас е значим. Това сподели пред публицисти откакто упражни правото си на глас на балотажа на президентските избори в столичното 108 СУ „ Никола Беловеждов “ служебният министър-председател Стефан Янев.

„ Отново е ден за избори, още веднъж гласуваме - този път за президентска двойка. Българите, които имат право на глас, е добре да изразят своите желания за двойката, която съгласно тях най-добре ще въплъщава заложените в Конституцията и законите пълномощия на президентската институция. За метода, по които ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за метода, по който се образува вътрешната политика, за метода, по който президентът извършва своите пълномощия като висш главнокомандващ. Всичко, което мислим и усещаме, нашите страсти би трябвало да бъдат съсредоточени върху това по какъв метод нашата президентска двойка ще извърши заложеното в Конституцията обвързване - да въплъщават единството на нацията. В този смисъл и с тези мисли приканвам българските жители за интензивност в днешния ден и да дадат своя глас за желаната от тях двойка, която да извърши тези отговорности “, добави още Стефан Янев.

„ В такива дни като на изборите има малко повече сензитивност и повече говорене за това какво се случва и какво не се случва. Мисля че обстановката на границата с Турция е естествена. В дни на избори има малко повече сензитивност. До момента е известно, че там се организира профилирана акция. Нека да изчакаме развиването. Смятам, че нещата са спокойни към този момент “, сподели Стефан Янев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР