Признаците, които издават изневярата на мъжа, са наистина много. Разбира

...
Признаците, които издават изневярата на мъжа, са наистина много. Разбира
Коментари Харесай

Най-големите лъжи, с които мъжете прикриват изневярата си

Признаците, които издават изневярата на мъжа, са в действителност доста. Разбира се, в случай че споделите подозренията си с него, не очаквайте нищо друго, с изключение на да отхвърли. Мъжете не обичат да признават виновността си и вършат всичко допустимо да избегнат неуместни за тях въпроси. Но в случай че чуете от обичания си някоя от следните изречения, имате мотив за терзание.
1. " Няма от какво да се притесняваш. "
Това е кодовата дума на мъжете, с която те желаят да накарат половинката си да прекрати всевъзможни неуместни въпроси. Изричайки тази фраза, мъжът просто желае диалогът да завърши допустимо най-скоро.
2. " Прекарах нощта при другар. "
Ако не ви е уведомил авансово, че възнамерява ергенско празненство, надали споделя истината. Вероятно е прекарал нощта с различен човек, само че в никакъв случай няма да разберете за това. Ако е задоволително прозорлив, той към този момент е предизвестил и приятеля си, с цел да си обезпечи оправдание.
3. " Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. "
Мъжете най-често употребяват тази фраза в опита си да се се измъкнат от обвиняванията или да избегнат разлъка, при положение, че половинката им ги е хванала в невярност. Разбира се, всяка жена мечтае да чуе от обичания си, че е най-хубавото нещо в живота му. Но в случай че тя самата към този момент има подозрения за невярност от негова страна, надали казаното дава отговор на истината.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР