Признат иноватор, модерен работодател и партньор, предпочитан от стотици хиляди

...
Признат иноватор, модерен работодател и партньор, предпочитан от стотици хиляди
Коментари Харесай

myPOS: Да задаваш тон в Европа от българското море

Признат иноватор, съвременен шеф и сътрудник, желан от стотици хиляди бизнеси в Европа - нормално сходни характерности се асоциират с компании в столицата, където е концентриран крупният бизнес. myPOS обаче се ражда във Варна и просперира на пазари като Италия, Франция и Англия.

Първите награди за новаторския финтех идват от сходни страни, а родните следват - myPOS към този момент може да се похвали с наградата " Компания на годината 2022 " на сп. " Форбс ". Отличието в категория " Финанси " бе справедливо с модерните платежни решения на myPOS. Такива да вземем за пример са вариантите за търговци да одобряват заплащания посредством смарт телефон или да основат професионален интернет магазин гратис.
В изгода на бизнеса
Именно потребността от онлайн магазин насочва Моника Маринова към myPOS през януари, когато тя взема решение да предложи на българския пазар неповторими произведения, направени от елда. Маринова има вяра, че потребното може да бъде и вкусно, и развива личен бизнес, основан на тази концепция. Неин прочут предлага myPOS, защото е платформа, която се грижи за всичко - от приемането на заплащания на щанд до построяването на уебсайт с онлайн чекаут.

Маринова прави оценка обстоятелството, че myPOS дава отговор на потребностите на начинаещия бизнес - изискванията са гъвкави, няма месечни такси и може да стартира активността си без запаси. Онлайн магазина си тя прави без програмисти и без да се чуди по какъв начин да навърже уебсайт, каса и платежни решения, както споделя самата тя. Лесно и комфортно е, добавя Маринова, тъй като myPOS не те ангажира.
Реклама
Думите ѝ обобщават задачата на myPOS - да даде късмет даже на най-малките да употребяват съвременни технологии и новаторски бизнес решения, с цел да се развиват.
Уникални артикули
myPOS дава изцяло решение за ръководство на бизнеса и приемане на картови заплащания. Една от отличителните характерности на платформата е, че клиентите ѝ получават парите си от постъпилите заплащания незабавно, без значение дали операция­та е осъществена в работен или в почивен ден. Финтехът предлага и безвъзмездна комерсиална онлайн сметка с бизнес карта, лесни за приложимост ПОС терминали и голям брой принадлежности, които оказват помощ на дребния бизнес да пораства.

Някои от неповторимите артикули на компанията са myPOS N5 Fiscal, комбиниращ касов уред, принтер и ПОС терминал, и myPOS Glass - приложението, превръщащо елементарен Android телефон в ПОС терминал. myPOS e неповторима и с това, че е от дребното компании във финтех нишата, които самофинансират растежа си и реализират всички аспекти от активността in-house. Неслучайно компанията е определена от към 400 чиновници, близо 270 от тях в оперативния център във Варна. Тази година тя бе отличена и като шеф от Employer Branding Awards.

Макар премиите в родината на myPOS да са надалеч по-малко от оценките ѝ в чужбина, факт е, че компанията набира известност в страната и задава звук в Европа, като следи от какво имат потребност търговците и предлага решения преди конкуренцията. Наградите обаче не са водещи - най-важна е думата на клиента, тъй като близо 40% от клиентите на myPOS идват в резултат на рекомендация, както потвърждава образецът с Моника Маринова.
Реклама class= " row " > Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Финтех
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР