Признанието големият актьор прави в своята биография Романът на моя

...
Признанието големият актьор прави в своята биография Романът на моя
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Изкърти! Вижте Коя Суперзвезда Лъсна В Любовна Авантюра Със Стефан Данаилов! Дръжте Се, Това Е

Признанието огромният артист прави в своята биография " Романът на моя живот ", която ще излезе в навечерието на 75-ия му празник на 9 декември.

" Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че и тя имаше същото чувство - за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински. Мери разбра това и го претърпя доста тежко. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че би трябвало да оставиш един човек поради различен, не ми даваше успокоение. След началната еуфория пристигна отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш доста въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше мъдро момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: " Важно е кой ти пере гащите ", споделя Ламбо.

Бившите любовници в спектакъла на Народния спектакъл " Жените на Джейк "

През 2008 година Пенчева напряко шокиращо самопризнание, което раздруса арт средите. Тя се осмели за проговори за греховната си обич със секссимвола на родното кино, въпреки и да не изрича на глас името му.

" Връзката ми с този мъж беше загадка единствено за нас двамата. Той беше на 40 години, аз - дребна и неопитна. Изпя ми " Колко е ужасно да бъдеш влюбен на 40 години " и " Моето мъжко момиче ". Аз пък му изпях: " Не остарявай, обич ".

И до през днешния ден се разнасят митове за срещата сред Аня и Мария в кафенето на Народния спектакъл. Бившата манекенка се появява там и декларира на висок глас: " Аз съм дамата! ". Нахаканата млада актриса Аня единствено съумява да промълви: " Той в никакъв случай не ми е споменавал, че е женен ".

Въпреки похожденията си, Ламбо остава до последно със своята Мери. " Не знам до каква степен съумях да я убедя, че тя е моят избор в живота. Отнесе възприятията със себе си. И мисля, че ми елементарни ", споделя Данаилов, написа Пик.

В биографията се споделя още, че на два пъти Мария и Стефан са имали опцията да станат родители на лични деца, само че " не му било времето ". " Можели са да имат деца, само че когато се е случило, са решили, че не е пристигнало времето, че ще го оставят за по-нататък ", споделя журналистът Георги Тошев, който записва записките си Данаилов след кончината на Мария.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР