Признание за обществено значимата кауза на БНТ 2 - тази

...
Признание за обществено значимата кауза на БНТ 2 - тази
Коментари Харесай

Признание за БНТ 2 от годишните награди Златно сърце

Признание за публично значимата идея на Българска национална телевизия 2 - довечера списание " Бизнес лейди " връчи премията за щедрост и корпоративна обществена отговорност на профилирания учебен блок " Знание.БГ ". За първи път оценката се връчва не на обособена акция или самодейност на публичната телевизия, а на нова програмна линия.


Кои са настоящите тематики в българското обучение и можем ли да намерим сполучливи решения? От понеделник до четвъртък " Знание. БГ " ни демонстрира новости в извънкласното образование и ни среща с изявените възпитаници и преподаватели отвън София. Образователният блок с идея получи и първото свое отличие.
Геновева Момчева, програмен шеф на Българска национална телевизия 2: " Най-вече желая да благодаря на всички сътрудници от телевизионните центрове, които всекидневно поставят големи старания, с цел да могат да осведомят както родителите, по този начин и подрастващите и учениците, да ги и образоваме с обич към ученето, с цел да вървят към напредък и да популяризират България. "
Като почетен патрон на честванията на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев " Златно сърце " получи и ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР