Призивите оттук-оттам Борисов да се „оттеглел“ са абсолютен тъпизъм.Това е

...
Призивите оттук-оттам Борисов да се „оттеглел“ са абсолютен тъпизъм.Това е
Коментари Харесай

Борисов не трябва да се оттегля, а да се завърне. И да развърти метлата за...

Призивите оттук-оттам Борисов да се „ оттеглел “ са безспорен тъпизъм.

Това е най-сигурният път към политическото самоубийство на ГЕРБ.

Борисов не би трябвало да се отдръпва, а да се завърне. Като в това време „ отдръпна “ неолибералните клоуни към себе си, които го тласкат все по-наляво и все по-далеч от дясноконсервативния образ на партията му.

Борисов трябвало да се „ отдръпна “ и да се задоволи с ролята на почетен ръководител, като Доган. Иначе ГЕРБ нямало да излезе от изолацията, нямало да има кой да се коалира с тях.

Ами няма да има, несъмнено, защото ГЕРБ просто ще изпадне от Народното събрание. По образеца на Национална движение „Симеон Втори" без Царя. И на Съюз на демократичните сили без Костов.
свързани новини39066преди 2 часа
ГЕРБ е персоналната партия на Бойко Борисов, детето му. Лично негов бизнес е какво ще си прави вкъщи, в фамилията. Комшиите да си гледат личното дворче.

Ако ГЕРБ към момента се крепи на електоралния връх, то е единствено и само поради Борисов. Вие да сте чували някой да гласоподава за ГЕРБ, заглушен от благосклонности по другиго с изключение на ръководителя?

Истината е, че апелите трикратният министър председател на България да излезе непринудено в пенсия ще ескалират. Защото кой има полза от тази „ пенсия “? Онези, които похитиха страната и в този момент не желаят да има действителна съпротива – бизнес кръговете към Радев, Прокопиев и харвардските измамници. Те желаят да подменят Борисов със свои сътрудници на лидерския стол, а с такива сътрудници край Борисов е цялостно.

При цялата си отстъпчивост, стимулираща държавния прелом на президента, Бойко Борисов е потребен за отечеството с неповторимия си опит, с силата и познанията си в ръководството. На фона на бутафоркото „ Просто Киро “ и неговите случки народът все по-често ще тъжи за стабилността, икономическия разцвет и строителството от последните десетина година.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР