Приземява се на Балканите след скок с парашут от самолет,

...
Приземява се на Балканите след скок с парашут от самолет,
Коментари Харесай

Походът на Нейтън Купър към България - slava.bg

Приземява се на Балканите след скок с парашут от аероплан, а още в първите му 24 часа по тези географски ширини жителите го посрещат с кило ракия и... грабеж във трен.

Такъв е пътят на фоторепортера Джордж към България в новия български филм „ Останалото е пепел “. Нейтън Купър – американският артист, който гледа през обектива на персонажа в заглавието, не се е приземявал у нас след рухване от няколко стотици метри височина. Въпреки това признава – културният потрес, който изживява той, е подобен с този на персонажа му. „ Не знаех нищо за България, когато дойдох тук. Срещите ни с българите и за мен, и за Джордж не бяха доста лесни. Културите ни са много разнообразни, макар че си наподобяват доста двете страни – Съединени американски щати и България. Тук да вземем за пример хората са доста откровени и директни. Със същото усещане остава и Джордж след запознанството си с българите “, призна пред „ Монитор “ артистът.

Именно фактът, че живее у нас от към този момент шест години и половина, той регистрира като голям плюс в разбирането на пътя на американския фоторепортер, изпратен в България, с цел да разучи банкера Атанас Буров. Парадоксално обаче това, че към този момент знае и приказва езика ни пък е представлявало и най-голямото предизвикателство за него по време на снимачния развой. „ Много е забавно, че той е основен воин, само че не движи той действието, а постоянно върви с една крачка обратно поради езиковата преграда. За самия мен като артист беше мъчно, поради че нямах доста думи като инструмент и трябваше да работя повече с реакциите си. Това, до момента в който се върша, че не разбирам български и се стремя да не отвръщам на думите, изречени от останалите артисти. Всичко това изискваше доста централизация “, споделя Купър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР