Приятни изненади от съдбата Направете този интересен и необичаен тест.

...
Приятни изненади от съдбата Направете този интересен и необичаен тест.
Коментари Харесай

Приятни изненади от съдбата – изберете един сандък и разберете!

Приятни изненади от ориста

Направете този забавен и необикновен тест. Пред вас имате 4 сандъка. Искате ли да разберете какви съкровища са скрити в тях? По-скоро посочете кой сандък желаете да отворите.

Направете избор и разберете какво ви е подготвила ориста.

Сандък 1
Голям финансов шанс ви чака! Изглежда, че в близко бъдеще над вас ще се излее дъжд от пари. Липсата на пари ще остане в далечното минало. Скоро ще можете да плувате в пари и няма да ви се постанова да се отказвате от нищо. Отворете по-широко джобовете, чантите, портфейлите си. Парите сами идват в ръцете ви. По кой път ще дойдат? Може би това ще бъде почалба от лотарията, някое съревнование или огромен джакпот? Това ли е значимото? Основното е, че Съдбата е подготвила за вас кралски подарък. Трябва единствено да можете да го приемете с признателност и да не се самозабравяте от непредвиденото благосъстояние.

Сандък 2
Към вас се доближава същинската огромна обич! Това е, което сте чакали през целия си живот, даже не смеете да си го признаете. Отдавна въображаемо сте нарисували облика на идеалния си фаворит, представяли сте си каква ще бъде вашата среща. Въпреки че сте мислили, че всичко това са наивни фантазии и в действителния живот това не се случва. Но вашите приказни фантазии скоро ще се осъществен! И в случай че към този момент сте срещнали своята сродна душа, тогава можете да не се съмнявате: в близко бъдеще връзката ви ще премине на ново равнище. Може би би трябвало да разгледате по-отблизо сватбените рокли и да започнете да планирате грандиозното празненство? Без подозрение отговорът на този въпрос ще бъде позитивен.

Сандък 3
Животът ще се усъвършенства! В близкото минало обичан човек ви е наранил. Най-вероятно той не е направил това преднамерено. И в този момент не знае по какъв начин да поправи нещата. Но той сигурно ще откри метод да излекува раненото ви сърце. И занапред нататък ще бъде по-внимателен с възприятията ви. Старото топло доверие сред вас ще бъде изцяло възобновено. Безпокойството, негодуванието и гневът най-сетне ще изоставен душата ви. Дългоочакваният мир и успокоение ще се спуснат над вас. Дори не се съмнявайте: по този начин ще бъде. Неслучайно избрахте този сандък.

Вижте още: Причини за спазмите – какво желае да ви каже тялото ви?

Сандък 4
Ще можете да заблудите самата гибел! Засега никой не знае по какъв начин тъкмо ще се случи това. Но в този момент е безвредно да се каже, че сте родени под щастлива звезда. В последна сметка, на малко хора се отддава да заобиколят самата владетелка на отвъдния живот. Може би това ще бъде вашето прелестно избавление в извънредно рискова за живота обстановка. Или може би ще станете същински воин, откъсвайки човек от упоритите лапи на гибелта. Но, във всеки случай, не губете зоркост. Въпреки че сте родени под щастлива звезда, не забравяйте, че предпазливостта няма да навреди даже на подобен късметлия като вас.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР