Приятен уикенд, приятели! Нашите зодии са вашият късмет, нали? ОВЕН Денят

...
Приятен уикенд, приятели! Нашите зодии са вашият късмет, нали? ОВЕН
Денят
Коментари Харесай

Подаръци за три зодии, друга я чака пътуване

Приятен уикенд, другари! Нашите зодии са вашият шанс, нали?

ОВЕН

Денят няма да бъде от най-ползотворните, само че като цяло ще бъде прелестен. Подходящ е за обмисляне на неща, които би трябвало да се подхващат в близко бъдеще. Ще съумеете вярно да прецените, както личните си сили, по този начин и желанията на другите. Възможно е да получите непредвидена поддръжка.

ТЕЛЕЦ

Съботата няма да бъде от най-хубавите. Не постоянно ще успявате вярно да прецените обстановката, като по този метод ще си създадете компликации. Добре че наоколо има хора, които са подготвени да ви дадат рационален съвет. Колкото по-рано се разделите с илюзиите, толкоз по-бързо ще постигнете мечтаното.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подобаващ за съществени диалози. Ще имате опция да се срещнете с хора, които са ви липсвали и да възстановите връзки, които са играли значима роля в живота ви. Възможно е през днешния ден да получите отговори на въпроси, които ви тормозят в последно време.

РАК

Ще сте напрегнати прочувствено и настроението ви постоянно ще се трансформира. Наблизо ще има хора, които могат да ви разсеят от паниките и да ви развеселят. Втората половина на деня ще е доста по-приятна. Възможни са парични приходи от непредвидени източници и дарове.

ЛЪВ

Благоприятен ден за решение на всевъзможни значими въпроси. Вие сте деликатни и вършиме верните заключения, даже в случай че имате напълно малко информация. Възможна е приятна среща, на която умерено може да обсъждате общи проекти и да решавате взаимни дейности.

ДЕВА

Добър знак за срещи и нови инициативи. Звездите ще ви оказват помощ в реализацията на проектите ви, колкото и необикновени да са, тъй че, действайте самоуверено. Опитайте се да не се претоварвате. Следобед ще е потребно да останете уединено със себе си и да помислите за протичащите се неща.

ВЕЗНИ

Страхотен ден за пътувания. Няма значение с каква цел ще бъдат, надалеч от вкъщи сигурно ще съумеете да научите нещо забавно и да си починете от ежедневните проблеми. Не са изключени и приятни запознанства. Те могат да сложат началото на сантиментални връзки.

СКОРПИОН

Не обсъждайте значими въпроси сутринта. По това време ще ви бъде мъчно да намерите общ език даже с тези, с които се разбирате добре. Няма да сте сигурни в дейностите си и това несъмнено ще ви изнерви. По-късно ще сте по-сговорчиви и намирането на компромис ще става доста елементарно.

СТРЕЛЕЦ

Добър миг за вдишване на нови неща. Трудностите и неизвестността не ви плашат. Ще съумеете преодолеете всички тествания и ще да постигнете стремежи резултат. Благодарение на опита ви ще намерите вярното решение. Благоприятен ден за другарство.

КОЗИРОГ

Първата половина на съботата ще изисква нараснало внимание. Не бързайте да предприемате значими неща. Говорете с околните си за това, което е предизвиква различия. Втората половина на деня разкрива нови благоприятни условия в разнообразни области на живота. Поемете самодейността и споделете концепциите си.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за решение на някои битови проблеми. Опитайте се да избегнете ненужните разноски. Вероятни са непредвидени визити. Гостите могат освен да дойдат без покана, само че и да останат за по-дълго време. Това ще ви принуди да измененията проектите си, само че няма да провокира отрицателни страсти.

РИБИ

Имате възприятието, че можете да постигнете доста и това е правилно. Възможно е да решите сполучливо персонален проблем, върху който сте работили през последните дни. Втората половина на деня дава обещание забавни запознанства и срещи с хора, споделящи вашите ползи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР