Приятелството на звездата с момчето,което Луна избра за новият си

...
Приятелството на звездата с момчето,което Луна избра за новият си
Коментари Харесай

Луна и младият и ухажор обявиха любовта си

Приятелството на звездата с момчето,което Луна избра за новият си видеоклип, който се чака с голям интерес е прераснало в освен това.

Фолк легендата Луна към този момент не крие любовния си романс с мускулестия красавец, в чиято компания бе видяна в тузарският Спа Хотел Белчин. В Белчин са прекарали 10 дни и са били доста интимни – непрекъснато се целували и прегръщали пред погледите на посетителите на хотела.

Влюбени и допълващи се взаимно, намерено показват любовта си радвайки се на всеки момент! Атрактивните влюбени провокират цялостен интерес към себе си и се спрягат за най-красивата двойка у нас! Медийните им изяви се разрастват и това се вижда от всички! Любимата двойка на България с идно видео и ария, която ще взриви публиката!

Изпълнителката на “Бягайте, крачета” публично го оповести през вчерашния ден, публикувайки общите им фотоси в профила си във “Фейсбук”, видя Здравна Медия. “Изживяваме това, което сме желали най-вече, любовта не се мери в километри, а в същински моменти”, споделя “Любимата двойка на България!” За пръв път отдавна Луна намерено показва връзките си с мъж. Години наред из медиите се тиражират митове за турски милиардери, арабски шейхове и знакови политици! Името на Луна е свързвано и със “Сокола”,като негова фаворитка!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР