Приятелството на най-високото ниво в спорта наглед е трудно постижимо,

...
Приятелството на най-високото ниво в спорта наглед е трудно постижимо,
Коментари Харесай

Рубльов: Медведев те убива бавно и усещаш, че умираш малко по малко

Приятелството на най-високото равнище в спорта привидно е мъчно постижимо, само че Андрей Рубльов и Даниил Медведев са изключение от правилото. Двамата сънародници съумяват да разграничат съперничеството си на корта от своите персонални връзки и са токова близки, че някогашният номер едно даже направи Рубльов кръстник на своята дъщеричка Алиса, признавайки по какъв начин първенецът от Монте Карло е един от най-хубавите и духовни хора, които познава.

Въпреки това, то международният номер 5 не изпуска опция, с цел да се пошегува с един от най-близките си хора, определяйки го постоянно за " октопод ", което се дължи на дългите крака и метода, по който Медведев покрива корта.

Вчера пък Рубльов за следващ път показва отличното си възприятие за комизъм и разказа какво тъкмо е възприятието да играеш с третата ракета на света, като несъмнено не можем да сме сюрпризирани от злокобното изложение на тенисиста, имайки поради, че той има отрицателен баланс от 2:7 в директните си конфликти с по-високоранкирания си сътрудник:

" Той е някой, който те убива постепенно и усещаш, че умираш. Алкарас може да те убие толкоз бързо, че въобще да не схванеш какво се случва, до момента в който Медведев го прави постепенно и методично. Той е там, не бърза и се любува на момента, до момента в който ти умираш лека-полека " - саркастично изясни финалистът от Шанхай пред камерите на Tennis TV.

" You feel like you are dying little by little "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР