Приятелството е нещо имагинерно. По-скоро няма вечни врагове, има вечни

...
Приятелството е нещо имагинерно. По-скоро няма вечни врагове, има вечни
Коментари Харесай

Бивш градски прокурор коментира ситуацията с Гешев

" Приятелството е нещо имагинерно. По-скоро няма безконечни врагове, има безконечни ползи, явно сега ползите са други и целят отстраняването на Гешев “. Това отговори по БТВ някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов на въпрос дали вижда изменничество на другарството в лицето на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Това което виждам е, че не му се случват положителни работи, другарски огън, само че може би освен другарски. В тези времена човек не знае  кои са му враговете, камо ли приятелите “, добави той.

По думите ми под другарски огън засяга настояването за оставка от шестимата прокурори.

Особено запаметяваща се беше и репликата на Кокинов към Борисов във връзка дейностите на Сотир Цацаров отпред на прокуратурата: " Не ми се подсмихвай, ти си го избира ". Но на въпрос дали си спомня за какво му го е споделил Кокинов отговори, че не си спомня.

„ Очевидно политическите сили желаят да конструират държавно управление и ми се коства, че в хода на договарянията се реализира консенсус и част от договорката е част от това, което се случва “, уточни Кокинов.

„ Вижда се, че събитията се насложиха прекомерно синхронизирано за нашата страна “, уточни той.

По думите му не било в интерес на Гешев да мълчи.

Кокинов не бе сигурен дали Гешев ще си отиде, само че сподели, че не би заложил на оставането му.

„ Не мога да предвидя какво ще каже основния прокурор “, сподели той, само че по думите му би се съгласил да бъде негов вестоносец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР