Приятелски отношения показаха рапърите Кристиян Талев-Криско и Христо Петров-Ицо Хазарта.

...
Приятелски отношения показаха рапърите Кристиян Талев-Криско и Христо Петров-Ицо Хазарта.
Коментари Харесай

Криско И Ицо Хазарта Заровиха Томахавките

Приятелски връзки демонстрираха рапърите Кристиян Талев-Криско и Христо Петров-Ицо Хазарта. Припомняме, че през последните години из музикалните среди се носеше слух, че двамата са в открита война. Хиляди почитатели даже припознаха Криско в част от песента “Браво” и това в допълнение ускори слуховете за напрежение сред рапърите.

За изненада на музикалните почитатели обаче през днешния ден Криско показа фотография, на която е дружно с Ицо Хазарта и двамата показват другарски връзки. Над фотографията даже Криско написа “Имам човек във РАП”, с което насочва вниманието към новата ария на Хазарта – “Имам човек”.

Всъщност слуховете за напрежение сред двамата рапъри наподобява, че от самото начало са били мощно пресилени. Причината е, че Ицо Хазарта е сътрудник с Петър Денев и Пламен Кътев в музикалната компания “Facing the Sun”, написа Пик.

Същата компания издава от години шлагерите на Криско, който даже е сътрудник с двамата предприемачи в друга музикална компания “Adamand Records”. Дистрибутор на тяхната компания е точно “Facing the Sun”, тъй че с изключение на другарски връзки, както се вижда на фотографията, Хазарта и Криско имат и бизнес такива.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР