Приятелката на трагично загиналия полицай Вилиян Петров Кристин Живкова е

...
Приятелката на трагично загиналия полицай Вилиян Петров Кристин Живкова е
Коментари Харесай

Непрежалима загуба! Приятелката на трагично загиналия полицай Вилиян е неутешима! Двамата били лудо влюбени и неразделни

Приятелката на трагично починалия служител на реда Вилиян Петров Кристин Живкова е неутешима. Момичето е сменило профилната си фотография в обществените мрежи с жалейка, а под поста заваляха съболезнования. От фотосите на страницата ѝ се вижда, че двамата са били неразделни. Има много снимки, на които се вижда, че служителят на реда и момичето са били бясно влюбени. Двамата са дружно от малко повече от 5 месеца, излиза наяве от профилите им в обществените мрежи, написа Блиц.

Въпреки това двамата са имали огромни проекти. Вилиян е бил доста разпален по българщината. В персоналния му фейсбук има много фотоси, на които той носи носия.  



Припомняме, че 25-годишният бургазлия почина откакто катастрофира с Опела си на пътя край Котел. Петров е чиновник на звеното Специализираните полицейски сили. Той е определян за извънреден експерт от сътрудниците си - самоуверен и заслужен чиновник на реда. Цялата полиция в Бургас е в потрес от трагичната новина за неочакваната кончина на младия им сътрудник.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР