Приятелката на шеф Иван Манчев - атрактивната Ива Бека, вече

...
Приятелката на шеф Иван Манчев - атрактивната Ива Бека, вече
Коментари Харесай

Любовницата на Иван Манчев отива на съд за над 100 бона

Приятелката на началник Иван Манчев - атрактивната Ива Бека, към този момент не е шеф на компанията за билбордове „ ДМД Консултинг “ от година, написа „ Галерия “.

Фирмата е благосъстоятелност на гръцкия предприемач Христос Мурутис, при който Ива работи като втори шеф от 2018 до 2021 година. Оказва се обаче, че тя стартира да популяризира гратис ресторанта на приятеля си Иван Манчев с пари на Мурутис.

„ Галерия “ се добра до абсурден контракт сред „ ДМД Консултинг “ и компанията на шеф-готвача „ СИ ХЛАБ-ВМ “ за безплатно ходатайство и слагане на билбордове на неговия ресторант на основни места на автомагистрала „ Тракия “ в интервала 12.07.2021 -22.08.202 1 година. Става въпрос за 12 рекламни табла, като винилите и монтажът са платени от компанията на гръцкия предприемач. Бил-бордове са ситуирани и през 2020 година, още веднъж безплатно за сметка на „ ДМД Консултинг “, само че тогава няма контракт. Ако началник Манчев трябваше да се бръкне и да заплаща за реклама на ресторанта си, най-вероятно трябваше да се изръси с най-малко 20 000 лв. за изработването и слагането на билбордовете.

Когато Христос Мурутис научава за безплатните табели на „ Кактус “, освобождава Ива Бека като шеф през юни предходната година. При напускането на Ива Бека се открива, че „ ДМД Консултинг “ има отговорности към Агенция „ Пътна инфраструктура “ в размер на 165 000 лв., които Мурутис заплаща по-късно. Освен всичко друго тя прибира всички документи на компанията и служебния компютър, които притежателят не може да вземе и по тази причина й праща нотариална покана, с цел да ги върне.

Христос Мурутис е завел дело против Ива Бека за 125 000 лв. непозволено изразходвани и взети от сметката средства, което ще се гледа през октомври.

„ От 2018 до 2021г. юни имах една шефка назначена на Договор за ръководство и надзор. Реших да я махна, когато видях, че имахме много билбордове на ресторант „ Кактус “, които не са били платени и дори разноските за печатане и монтажа бяха по сметката на моята компания. Това беше реалност през 2020 година Фактически, непознатият за мен началник Иван Манчев, посредством тази жена, заплаща своята реклама от моя джоб, без да го знам и без моето позволение. Срещу тази жена открихме и доста други нередности и сме в правосъден развой.

Срещу началник Манчев и „ Кактус “ нямам нищо особено. Само да кажа, че ми е доста необичайно по какъв начин една толкоз огромна тв звезда би трябвало да взима средства за своята реклама от джоба на трети лица. Няма ли позор като мъж? Беше по-честно да ми каже, че няма пари и желае помощ и щях да го направя. Управителят на компанията стана дамата на началник Манчев и по тази причина, дружно взеха решение да работят по този метод. Тя имаше доста сериозна заплата и можеше с нея да покрие тези неправилни разноски. След освобождението й от работа, подаде тъжби два пъти до Инспекция по труда и веднъж в Национална агенция за приходите. Разбира се, с ужасяващ донос всякога. И приказваме за човек, който взе стотици хиляди от компанията като заплати и по погрешен метод. За страдание, това е цената от правенето на бизнес без задоволително ръководство от притежателя, в тази ситуация от мен “, ожали се предприемачът Христос Мурутис във Facebook.

По време на процеса на въпроси преди правосъдната процедура, Ива Бека показала контракт подписан от Манчев за нулева стойност, който е противозаконен. Според българското законодателство Манчев е трябвало да заплати налог за подаяние, което не е направил. Отскоро Ива работи като брокер на първокласни парцели, които популяризира известният кулинар.

Сега дясна ръка на Мурутис във всичките му компании е брачната половинка му Петя. Освен компанията за билбордове гъркът се занимава с вложения в областта на парцелите и в енергийния бранш, и то освен в България, където живее от 23 години. Христос е съученик на гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис, с който ги свързва крепко и дългогодишно другарство. Жена му Петя пък е финансист и правист и преди да стартира да му оказва помощ в бизнеса, работи на държавна работа.

Личният живот на Иван Манчев пък е като същинска латино сапунка.

Преди връзката си с Ива Бека в границите на година той се раздели с дългогодишната си жена Марина и с майката на третото си дете Цветомила. С Ива обаче счита, че е намерил същинското благополучие. Покрай нея той даже се подмлади и отслабна с над 10 кг. Двамата са дружно от края на май предходната година. Преди нея топ кулинарят имаше връзка с Цветомила, която го подари със наследник Александър преди три години. Очакваше се, че откакто се разведе с жена си Марина, двама та ще официализират връзките си. Най-изненадващо обаче единствено няколко месеца след раждането на детето началник Манчев я заряза и тя се прибра в родна-та Варна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР