Приятелката на Селена Гомес Франча Райса сподели, че е получавала

...
Приятелката на Селена Гомес Франча Райса сподели, че е получавала
Коментари Харесай

Почитателите на Селена Гомес заплашват приятелите ѝ

Приятелката на Селена Гомес Франча Райса показа, че е получавала закани от почитатели на певицата след хипотетичната омраза сред двете. Актрисата от " Как се срещнах с татко ви " Райса разкри неотдавна, че сред тях е имало проблеми, написа изданието Page Six.

През TMZ тя показа, че е била унизена в обществените мрежи.  " Мисля, че коментарът, който евентуално нарани най-вече, беше: " Надявам се някой да ти изтръгне другия бъбрек. "

34-годишната Райса също така посочи иронията на почитателите, които я тормозят, като означи, че Гомес има фонд с нестопанска цел Rare Impact Fund, който е за " понижаване на стигмата, обвързвана с психологичното здраве, и за обезпечаване на достъп на младежите до ресурсите, от които се нуждаят ".

 

 

Селена Гомес от своя страна в никакъв случай не е подкрепяла издевателството под каквато и да е форма и не един път е писала в обществените мрежи с апел към върлите си фенове да спрат с него. Това не е първият път, в който се пробва да възроди мир. Преди два месеца още веднъж й се случи, откакто брачната половинка на някогашния й Джъстин Хейли Бийбър се обърна с молба към нея, да усмири почитателите си, които й изпращаха смъртни закани.

 

 

А другояче през 2017-а певицата, която страда от лупус подари своя бъбрек на Франча. Приятелството им обаче претърпя смяна, откакто Сел дефинира Тейлър Суифт за " най-близкия си човек в промишлеността ". Райса тогава се включи с " забавно ", само че скоро коментарът бе заличен.

След което актрисата отследва Гомес от обществените мрежи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР