Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си

...
Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си
Коментари Харесай

Тя ми изневери, докато бях в затвора, твърди прокурорското синче от Перник

" Приятелката ми стартира да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в пандиза, и защото аз го разбрах това нещо, просто към този момент в действителност ме отбива от съзнанието си ", твърди Васил Михайлов

Бившата другарка на прокурорския наследник от Перник - Васил Михайлов - Боряна му изневерила и поради това той избухнал. Това стана ясно от негово телевизионно изявление пред една от националните медии. Припомняме, че през вчерашния ден служители на реда влязоха в дома му, иззеха мобилни телефони и муниции и повдигнаха ново обвиняване - за опасност и физическо малтретиране, което наподобява ще го върне зад решетките.

" Приятелката ми стартира да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в пандиза, и защото аз го разбрах това нещо, просто към този момент в действителност ме отбива от съзнанието си ", твърди Васил Михайлов.

" Аз не съм й звънял сигурно, тъй като аз съм подобен човек, че когато схвана, че някой ме е предал, изобщо не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо незаконно, упражнявам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате.

Тренирам всеки ден, тъй като мисля да се върна в бойните спортове, защото преди бях доста огромен първенец ", сподели още Михайлов. 

" Никога не бих докоснал жена бил, аз съм против насилието над дами и хората, които вършат това, са тези, които би трябвало да влязат в пандиза.

Това е едно от нещата, които аз не търпя изобщо в обществото - насилието над жена, заканите на жена и по този начин нататък ", добави той.

" Към хората, които ме обичат и почитат и са до мен и които са ме изчакали, до момента в който съм пандиза, които са останали до мен, върша всичко, с цел да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот.

Имал съм случки в моя живот, където към мен се упражнява принуждение над на дами. Няма значение от кой и по този начин нататък. Това е едно от нещата, отново ви споделям, които ненавиждам и не търпя, приключи Васил Михайлов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР