Приятелка на открития обесен младеж Дарин Ангелов заплете мистерията около

...
Приятелка на открития обесен младеж Дарин Ангелов заплете мистерията около
Коментари Харесай

Зловеща мистерия обгърна смъртта на студента Дарин

Приятелка на открития обесен юноша Дарин Ангелов заплете мистерията към гибелта му. В печална обява в обществената мрежа Росица Вранчева загатва, че младежът не се е самоубил, а има виновен за съдбовния му край.

Ето какво написа момичето:
"За страдание си отиде от нас един прелестен човек.Но най - жалкото е че не ни го взе Господ а..А ти който ни го взе нека и твоята майка изпита същото. Почивай в мир Дари "



БЛИЦ напомня, че момчето бе в неопределеност от 26 август. За последно Дарин бе забелязан от негови другари в Самоков, където дружно били на ваучър. От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят.

Колата му бе паркирана в региона на столичния квартал "Бояна ", а в нея се намирали и персоналните му движимости. На мястото нямало следи от принуждение.

Младият мъж е живеел е в общежитията на Академията на Министерство на вътрешните работи. Оставали са му едвам три изпита, с цел да се дипломира.

Майката на Дарин на няколко пъти излезе с зов в обществените режи и по медиите, в случай че някой забележи синът й, да се обади на 112, или в Министерство на вътрешните работи.

Трупът на момчето е о.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР