Приятелите са много важно нещо в живота на човек и

...
Приятелите са много важно нещо в живота на човек и
Коментари Харесай

Как да разберете дали ваш приятел ви използва

Приятелите са доста значимо нещо в живота на човек и несъмнено без тях ще ни бъде извънредно мъчно. В неприятни или хубави моменти постоянно имаме потребност от близки хора, с които да споделим страстите си, да потърсим съвет или просто да прекараме някоя свободна минута с тях. Винаги обаче е добре да преценявате доста деликатно на кои хора се доверявате и кои от тях считате за другари, тъй като може да бъде разочаровани в даден миг. За страдание доста от вас остават предадени, когато се озовете в сложен миг или потърсите помощ. Затова бъдете деликатни в подбора си на другари. Няколко са методите да разберете по какъв начин някой непосредствен до вас просто ви употребява, а в реалност не държи на вас по този начин, както се пробва да ви убеди.

Вие сте му другар, единствено в случай че има потребност от вас. Напълно обикновено е някой да изиска помощ от вас за нещо в сложен миг. Именно по тази причина са приятелите, нали? Те си оказват помощ взаимно, когато имат потребност един от различен. Но, в случай че по този начин нареченият ви другар, ви търси единствено когато има проблем, това може да е малко съмнително. Такъв човек няма да губи скъпото си време, с цел да поддържа другарството ви, тъй като не гледа на вас по същия метод, както и вие. Това обаче няма да му попречи да изиска вашата помощ, в случай че обстановката му е от изгода. Вие сте скъпи за него, в случай че той се нуждае от нещо и сега, в който му помогнете, той изчезва, като че ли нищо не се е случило. Всичко това би трябвало да ви приказва, че той единствено се пробва да ви употребява.

Говори зад тила ви. Понякога може да се чувствате много несигурни в другарството ви, тъй като сте чували клюки от другите си познати за това по какъв начин въпросният човек е приказвал за вас. Истинският другар е някой, който остава правилен, даже и да не сте там и ще пази достойнството ви пред хора, които се пробват да сипят клюки по ваш адрес. Човек, който ви мисли злото и не държи на вас, ще се възползва от отсъствието ви в групата и няма да пропусне да каже нещо неприятно за вас.

Не цени мнението ви. Друг симптом, че индивидът, който считате за другар, единствено ви употребява, е да усетите, че той не чува или въобще не цени мнението ви. Той взема решение къде да отидете, какво ще ядете и по какъв начин ще прекарате времето си дружно, без даже първо да ви пита какво желаете. Ако се чувствате по този метод, говорете с него и той продължи да демонстрира липса на какъвто и да е интерес, значи е двуличен в другарството ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР