Приятели, утре среща в 17:00 на площад Народно събрание. Обичам

...
Приятели, утре среща в 17:00 на площад Народно събрание. Обичам
Коментари Харесай

Бащата на Петков кани на протест в подкрепа на кабинета на Василев -

" Приятели, на следващия ден среща в 17:00 на площад Народно заседание. Обичам ви! ", прикани във Facebook Петков Петков - бащата на премиера в оставка Кирил Петков.

Утре от 17 часа " президентът Румен Радев ще одобри претендента за министър-председател, посочен от най-голямата парламентарна група в 47-ото Народно заседание - Асен Василев, на който според конституционната процедура връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент ", оповестиха от " Дондунков " 2.

Същевременно в 17 часа е проведена проява пред Народното събрание под надпис: " Европейска България без мафия: Правителство или бързи избори - значимо е смяната да продължи! ". Демонстрантите упорстват за " съставяне на проевропейско и антикорупционно държавно управление на коалиция, водена от " Продължаваме промяната ".

Смятаме, че шансът за това е в осъществяване на мандата на „ Продължаваме промяната “ и сформирането на работещ кабинет " Василев ", пишат уредниците на митинга във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР