Приятели на починалия преди година бивш футболист Красимир Стоянов –

...
Приятели на починалия преди година бивш футболист Красимир Стоянов –
Коментари Харесай

Почитат паметта на Красимир Стоянов – Чико с детски турнир

Приятели на умрелия преди година някогашен футболист Красимир Стоянов – Чико провеждат детски шампионат в негова памет. Той ще се организира в неделя от 9.00 часа въз основата „ Баухаус Арена “, а в него ще вземат участие отборите на „ Септември “, „ Сливнишки воин “, „ Рилски състезател “ и „ Ферион “.
 Легендарният Петър Стойчев открива детски шампионат по плуване, готви изненада за малчуганите
Предвидена е специфична премия „ Чико “ за най-техничен футболист, какъвто беше някогашният състезател на „ Септември “, „ Беласица “ и швейцарския „ Делемонт “.

Съотборниците и другари на Чико от юношеския отбор на ЦСКА от края на 80-те години ще изиграят показателен мач против някогашните му съиграчи от „ Септември “. В армейския отбор ще бъдат Адалберт Зафиров, вратарят Йордан Йорданов – Жан, Румен Стоянов и други

Начело на „ Септември “ ще бъде участникът в международното състезание в Мексико-86 Георги Йорданов – Ламята, който обаче се пуска като вратар.

Красимир Стоянов – Чико беше един от най-обичаните футболисти на „ Септември “, капитан на мощния тим от „ Красна поляна “ през 90-те години. На 47 години той умря ненадейно на 9 юли предходната година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР