Приятели на 23-годишна жена, намушкана до смърт от преследвач на

...
Приятели на 23-годишна жена, намушкана до смърт от преследвач на
Коментари Харесай

Бившият на жертвата на преследвач на Tinder я намушка 75 пъти мигове след като тя изпрати смразяващ текст на майка си

Приятели на 23-годишна жена, намушкана до гибел от преследвач на Tinder, описаха за смразяващата акция на малтретиране, което е била подложена в дните, преди да бъде брутално убита.

„ Красива и умна “ Моли Макларън имаше целия си живот пред себе си, когато откри брак с чужд в приложението за запознанства. Това беше това на пръв взор безобидно решение, което сложи началото на верига от ужасяващи събития, които приключиха с нейното ликвидиране при най-ужасяващи условия от някогашния й другар Джошуа Стимпсън от Стоук он Трент. Нейната история в този момент е обект на документалната поредност на Channel 5 Stalked: Murder In Slow Motion.

Нейната най-хубава другарка Ейми Лий сподели: „ Тя в действителност в никакъв случай не е имала доста гаджета. Тя беше много буйна в намирането на верния човек. За нея не ставаше въпрос да има връзка, тъй като всички останали бяха или тъй като усещаше, че тя трябваше да бъде. Ставаше въпрос за свързване с някого на персонално равнище. времето, за „ много вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР