Привлечете вниманието на съпруга си и го изкушете, когато той

...
Привлечете вниманието на съпруга си и го изкушете, когато той
Коментари Харесай

СЪВЕТИ ЗА ОМЪЖЕНИ ЖЕНИ: Поддържайте тръпката в брака с тези няколко прости действия

Привлечете вниманието на брачна половинка си и го изкушете, когато той най -малко чака да го съблазните. Бракът е странствуване, изпълнено с противоположности -щастие и компликации, кавги и сладки моменти, битовизми и празници. Бракът значи нонстоп задължения – деца, възрастни родители, ръководство на финансите, здравето и прочие.

Двойките стартират брачния си живот с етапа на медения месец, когато не могат да държат ръцете си надалеч един от различен и по-късно с течение на времето и след раждането на децата, се откриват в комфортна връзка, която наподобява повече на тази на съквартирантите, в сравнение с сантиментални сътрудници.

Всеки се занимава с работата си и искрата постепенно угасва, а половият живот замира, установи " Флагман ". Двойките, когато в такава фаза, копнеят да почувстват лудостта, която изпитваха тогава. Тихата спалня е най-жестокият камшик на актуалните двойки и ние сме тук, с цел да ви помогнем да разберете по какъв начин да се измъкнете от него. Добрата вест е, че това е елементарно разрешимо.
свързани новини6360на 18.07.2019
С жестове можете да запалите искрата и да върнете тази магия във връзката си. Трябва да научите някои техники и способи. Може би е време да подадем ръка на природата. Привлечете вниманието на брачна половинка си и го изкушете, когато той минимум чака да го съблазните. Съблазняването е изкуство и може да се научи елементарно. В това не трябва да има позор. Здравословният живот сред чаршафите значи по -щастлива връзка отвън нея.

Естествено е да се чувствате отегчени в леглото с еднакъв човек и това може да се случи както на вас, по този начин и на него или на вас двамата дружно. Връщането на пристрастеността в спалнята не е толкоз мъчно, в случай че знаете верните придвижвания. Така че девойки, ето някои способи да подновите енергичния си полов живот. Ако желаете да настроите брачна половинка си и да имате страхотна сесия в спалнята, просто прочетете.

Според едно проучване множеството дами, омъжени от 5 или повече години, се сблъскват с въпроса " Как да съблазня брачна половинка ми “. Фактът, че четете това, значи, че мислите по какъв начин да съблазните брачна половинка си. Имаме всички отговори, с цел да го изкушите и да го оставите да желае повече. Познавате ли неговите ерогенни зони?

1 Мистичното допиране

Прост жест като едно допиране може да накара вашия човек да се побърка. Можете просто леко да придвижите ръцете си върху раменете или бедрата му или по гърба му или просто да го държите за ръце и да осъществите натоварен контакт с очите. Понякога може просто да преминеш около него преднамерено

2. Похарчете пари за секси дрешник

Често дамите питат по какъв начин да привлекат вниманието на брачна половинка си след дълготраен брак? На първо място запомнете, че домашни облекла не значи остарялата ви тениска от колежа, долнище с издути колене и рошава коса. Купете си нещо, с което ще ви бъде комфортно, само че и ще изглеждате повърхностно секси. И никакво остаряло долни дрехи! Дори да нямате пари за нови облекла, наложително спестете за хубаво долни дрехи – това ще увеличи самочувствието ви. Уверената е и секси жена.

3. Подразни въображението му

Това е превъзходен метод да съблазните брачна половинка си. Когато знаят, че не могат да го получат незабавно, жадуват още повече. Това е общото сред всички мъже. Възползвайте се оптимално!

Дразнете го, докосвайте го по секси метод и го съблазнявайте, до момента в който не сте в едно и също пространство. Изпратете му фотография на корема си, изпратете му текст, че го желаете в този момент, уведомете го по какъв начин ви липсва и не можете да спрете да мислите… Не можете да си визиите резултата от тези думи върху брачна половинка ви, всичко, което той ще мисли, е по какъв начин да се прибере допустимо най -бързо, откакто работата му е свършена.

Когато сте с него в общественото пространство, можете да опитате и това – бърз взор, превозване на език по устните ви, бързо допиране на бедрата му, когато седите до него в ресторанта, може да съблазни брачна половинка ви и да го подлуди.

4. Направете първия ход

За да съблазниш брачна половинка си, би трябвало да си началник в леглото. Кажете му какво тъкмо ви възбужда. Това е една от най -големите мантри, които съблазняват брачна половинка ви. Направете първия ход, кажете му какво да прави. Насочете го към вашите чувствителни места, бъдете взискателни. Това е най -добрият метод да съблазните брачна половинка си.

5. Стрийптиз

Направете домакински стрийптиз за вашия брачен партньор. Създайте атмосфера – свещи, лека вечеря, пиво, музика. Танцувайте, дразнете го, изкушавайте го и вижте какво ще се случи.

6. Изпратете му вашата секси фотография, до момента в който сте на работа/навън

Това е най -добрият метод да привлечете вниманието на брачна половинка си и да го изкушите. Можете да изпращате фотоси, като просто носите най -секси бельото, което имате. Или намерено бедро, до момента в който сте на работното си бюро. Това ще накара брачна половинка ви да полудее и да ви желае още повече!

7. Храна в спалнята? О, да!

Опитвали ли сте в миналото Nutella и ягоди в спалнята? Прави чудеса. Можете да опитате и вино или малко сладко от боровинки.

8. Оставете косата си пусната

Мъжете намират дългата пусната коса в действителност секси. Ако работите на масата за гладене или миете чиниите в мивката, просто дръжте косата си пусната и прокарвайте пръсти през нея. Опитайте се да разтърсите косата си от едната страна на другата почтено, просто го вижте за момент секунда и се върнете към вашите задължения. Това би могло да заинтересува и най -незаинтересования брачен партньор. Насладете се, когато ви хване за косата и ви притисне до хладилника или на кухненската маса.

9. Купете страховит парфюм

Страхотният мирис е необикновено включване. Опитайте нов другоземен парфюм. Отделете малко време в комерсиалния център и тествайте какво работи за вас. Има някои съблазнителни миризми, които биха могли да работят във вашия случай. Инвестирайте в добър марков парфюм. И по този начин, дами, какво чакате? Отидете да ревизирате дрешника си и вземете нужните ограничения за през нощта! Не забравяйте Nutella и парфюма. Надяваме се да прекарате вълнуващо с мъжа в живота си. Кажете ни дали нашите препоръки за съблазняване са работили на вашия съпруг
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР