Приветстваме горещо българските фенове на тениса, тенисисти от всички възрасти,

...
Приветстваме горещо българските фенове на тениса, тенисисти от всички възрасти,
Коментари Харесай

Орлин Станойчев призова: Елате да видите настоящите и бъдещите български тенис звезди

„ Приветстваме горещо българските почитатели на тениса, тенисисти от всички възрасти, както и всички локални и интернационалните посетители да видят с очите си играта на някои от най-хубавите български и международни тенисисти в влиятелния ATP 250 шампионат Sofia Open 2023 ", съобщи Орлин Станойчев - техническият шеф на Sofia Open.

Турнирът стартира в събота, 4 ноември, с квалификационните кръгове в зала „ София “ в Борисовата градина. Надпреварата в главната скица ще се организира в „ Арена София “, като първите мачове са планувани за вторник, 7 ноември. Финалите са планувани за събота, 11 ноември.

" Този уикенд зала „ София “ предлага извънредно подобаваща фамилна среда за гледане на трогателен тенис в уютна конюнктура. Квалификациите са неповторима опция да видите от близко опитни тенисисти, изгряващи звезди от бъдещето и няколко български професионални тенисисти, които вървят нагоре в ранглистата.

Всички играчи от квалификациите ще се борят за правото да влязат в главната скица и за шанса да играят против някои от най-хубавите в света ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР