Приветствам желанието на Турция заедно с Русия да намерят мирно

...
Приветствам желанието на Турция заедно с Русия да намерят мирно
Коментари Харесай

Визитата на Ердоган в София се отменя

Приветствам желанието на Турция дружно с Русия да намерят спокойно решение на този смъртонсен конфл в Сирия да откри политическо решение. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на взаимно изказване с турския президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва.

,,Освен жертвите и стотици хиляди мигранти от региона се насочват към нашите граници. Искам да благодаря, че турската страна съблюдава твърдо съглашението с ЕС'', сподели министър председателят.

,,Това дава опция на българските жители да спят умерено. Дотук добре. Положих доста старания да създадем тристранна среща в София в малко по-голям формат, само че нежеланието на Ердоган да седне на една маса с Мицотакис охлади моето предпочитание тази среща да се случи. Но аз съм уверен, че такава среща рано или късно би трябвало да се случи'', изясни още министър председателят Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР