Привържениците на Локомотив (Пловдив) се обърнаха със специална декларация към

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) се обърнаха със специална декларация към
Коментари Харесай

Чашата преля! Феновете на Локо скочиха на Крушарски: Спрете се и не ни срамете!

Привържениците на Локомотив (Пловдив) се обърнаха със специфична декларация към притежателя на клуба Христо Крушарски след последните му дейности и медийни изяви. Припомняме, че поради скандал голмайсторът Мартин Камбуров си потегли с насълзени очи от “Лаута”, а няколко от футболистите на Войн Войнов, отпред с Дани Кики, които обществено оповестиха поддръжката си към огромния нападател, бяха избрани от Крушарски като “банда гейове”.

Предлагаме на вниманието ви цялото обръщание на “черно-белите” почитатели:

С огромно безпокойствие одобряваме събитията в обичания ни клуб през последните шест месеца. Поведението на управление и на работещите в клуба (в това число и футболисти) е надалеч от това, поради което Локомотив (Пловдив) през годините е одобряван като образец за клуб на достойнството, достолепието и лоялност към концепцията. Нещо повече, с дейностите и изявленията си в последно време управителните фактори направиха по този начин, че обичаният ни клуб да стане обект на подбив и насмешки. При това заслужени.

В клуба царува цялостна аматьорщина, а следващите закани на президента Христо Крушарски, че ще вкара ред, към този момент в действителност никой не приема насериозно, тъй като хаосът видно става все по-голям. Всичко това се добавя с нелепи приказки, че “ще играе сопа”. Г-н Крушарски, две години, имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в спретнат клуб и без тояга, само че за жалост това остава единствено на думи, на които все по-малко хора имат вяра. За задачата не е нужна тояга или дърво, а тактика, работа и точните и способени хора, които знаят какво е да ръководиш футболен клуб от ранга на Локомотив (Пловдив). Очевидно нито едно от трите ги няма в Локомотив и вследствие на това клубът става за посмешище.

Никога не сме си разрешавали да се бъркаме в работата Ви, тъй като знаем, че нашето място е на трибуната, а не в канцелариите. Но Вие допуснахте там неспособни хора, които работят за личния си интерес и трансфораха “Лаута” в интригантско сборище, място, недружелюбно за вложители, рекламодатели, качествени футболисти и най-много за доста почитатели, които се умориха от хаоса, царящ в нашия клуб. Умориха се от неспирните интриги, протести, промяна на треньори, липса на каквато и да е маркетингова имидж- политика и вярна тактика за развиването на клуба и в частност школата, непрекъснати несъответстващи решения и меко казано неуместни медийни изяви. Усещаме и опити на някои от назначените от Вас фактори да всяват разкол в общността ни.

Категорично Ви заявяваме, че няма да позволим това! Ние, локомотивците, сме закърмени с любов и честност към обичания клуб. Но също по този начин и сме възпитани да отстояваме до дъно нашите чест и достолепие. Защото те са ни спасявали и в най-трудни обстановки. Тях няма да предадем за нищо на света!

Г-н Крушарски, не подценявайте думите ни, а се огледайте и вижте за какво при вложените от Вас значително средства клубът не върви нагоре, а става за подбив. Помислете добре и бързо вземете решения, тъй като с всеки минал ден клубът затъва. И повода за това не е финансова. Направите ли го, ще имате нашата поддръжка!

Обединените почитатели на Локомотив (Пловдив)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР