Привържениците на Левски от фракцията София Запад излязоха с пост

...
Привържениците на Левски от фракцията София Запад излязоха с пост
Коментари Харесай

"София Запад": Всеки ще получи онова, което потърси от нас!

Привържениците на " Левски " от фракцията " София Запад " излязоха с пост в обществените мрежи след вчерашния пердах сред тях и почитателите от " Ултрас Левски ".

Двете фракции враждуват от години, а след конфликтите по време на мача с " Ботев " Пловдив бяха арестувани 42 души.



" Ние от " Клуб на последователите на Левски - София Запад " сме членове на секта с 20-годишна история. Организирани и водени от правилата си към този момент две десетилетия без да променяме своето име, възгледи и бранш на стадиона.

За този дълъг интервал от време чухме много неща по наш адрес от всевъзможни преходни човеци. За тези години обаче спечелихме много другари и съидейници, които същински са се докосвали до нашата същина, познавайки ни чудесно и оценявайки съответно нашите триумфи, достижения и неточности.

Тук идва ред да заявим, че няма по какъв начин да позволим безпринципно съединени организацийки, сменящи си името съвсем всеки сезон, формирани от скитащи от секта на секта заблудени момченца, да допуснем да дефинират посоката на държание на левскарската общественост. Както до момента в тези години, ние постоянно сме давали да се разбере, че всеки ще получи това, което потърси от нас.

От основаването на " София Запад " в далечната 1999 година на знамето ни стои слоганът " Никой не ни обича, само че на нас не ни пука! ". Това е по този начин в последните 20 години и следвайки другия рефрен, който ни е управлявал сполучливо в нашето минало, ще ни управлява и в нашето бъдеще: " Без борба няма победа! ".

Оттук нататък всеки е свободен да ни възприема както пожелае, а ние ще продължим да бъдем такива каквито сме.

С нас, който желае...

...срещу нас, който може! ", гласи обявата на фенската организация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР