Привържениците на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която насочват

...
Привържениците на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която насочват
Коментари Харесай

Феновете на Ботев: В Разград сме в животинска клетка, искаме промяна!

Привържениците на Ботев Пловдив излязоха с декларация, в която насочват недоволството си от изискванията за гостуващите почитатели на "Лудогорец Арена " в Разград.

Пет клуба от елита скочиха против "аквариума " в Разград

Феновете на "канарчетата " от "Клуб на последователите " и Обединени фракции "BULTRAS " дефинираха бранша като "затвор или животинска клетка " и приканиха за естествени условия.

Ботев и Локо се разграничиха от декларацията за "аквариума "

Припомняме, че в сряда от Ботев се разграничиха от декларацията на ЦСКА, която приканва за промени в бранша за посетители в Разград.

Ето и цялата декларация на почитателите на "канарчетата ":

Скъпи ботевисти, другари на футбола,

неотдавна се появиха голям брой възмущения от почитателите на разнообразни футболни клубове в България. Всички те бяха ориентирани към неприемливите условия за гостуващите почитатели на стадион "Лудогорец Арена " в Разград.

"Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции "BULTRAS " като организации, представляващи жълто- черната аудитория, декларират, че главната ни цел е поддръжка и наблюдаване на футболните срещи на Ботев Пловдив, нещо, което в гостуващия бранш в Разград е доста мъчно, съвсем невероятно. Плексигласовата бариера, колоните и мрежите основават чувството, че си в затвор или животинска клетка, само че не и на футболна среща.

При състояние, че гостуващите почитатели на задграничните тимове биват настанявани в други браншове, тъй като този не получава лиценз от УЕФА, ние не считаме, че сме нещо по- малко от тях и настояваме за незабавни дейности от управлението на ПФК "Лудогорец 1945 " ЕАД, които да разрешат на всички футболни последователи да поддържат своите тимове в естествени за Европа условия.

С почитание:

"Клуб на последователите на Ботев Пловдив "

Обединени фракции "BULTRAS "

Петричев: Лудогорец стартира градеж на нов бранш за посетители
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР