Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, бесни от лошите резултати

...
Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, бесни от лошите резултати
Коментари Харесай

Аржентински фенове стреляха по дома на клубния президент заради лоши резултати

Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, гневни от неприятните резултати на тима, които го свлякоха на последното място в Трета лига, са стреляли по къщата на президента на тима през уикенда, оповестиха от полицията в Буенос Айрес.

Феновете на тима нападнаха дома на Антонио Ардженто, както и са запалили една от колите в двора в неделя сутринта, единствено няколко часа след провалянето с 1:2 от Сан Мигел, което е 4-то следващо проваляне, оплака се самият президент на клуба.

Този резултат остави Алмиранте Браун на последното място в дивизия Примера Б Метрополитано, на 5 точки от тима пред тях.

"Поради неприятната форма, в която се намира тимът, сме привикнали да ни атакуват в обществените мрежи, на някакви по-груби смешки и апели да си подаваме оставката като управление. Но насилието е недопустимо, каквото и да се случва, съобщи президентът на клуба Антонио Ардженто.

От полицията в столицата на страната оповестиха, че Ардженто е подал публично недоволство, само че е отбелязал, че това не е за първи път да бъде заплашван. Фенове от наричаните в Аржентина групи Барра ключалка преди този момент са потрошили стъклата на дома му.

В последните години насилието в аржентинския футбол се усилва, като най-често страдат играчи и ръководители, които са атакувани от агитките и удряни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР