Дъжд ще забави сериозно началото на мачовете на Виктория Томова

...
Дъжд ще забави сериозно началото на мачовете на Виктория Томова
Коментари Харесай

Дъжд забавя началото на мачовете на Димитров и Томова на Ролан Гарос

Дъжд ще забави съществено началото на мачовете на Виктория Томова и Григор Димитров от втория кръг на " Ролан Гарос ". Само два корта имат преносим покрив и надлежно всички останали уреди би трябвало да се преценяват с атмосферните условия в Париж. Прогнозата е, че най-малко до 19 часа няма да спре да вали. Ако това стане, огромна част от срещите ще бъдат пренасрочени за на следващия ден.

Съперник на Димитров е 24-годишният маджарин Фабиан Марожан (№43). Преди това на същия корт би трябвало да се изиграят дуелите Бен Шелтън - Кей Нишикори (прекратен при 5-5 в първия сет) и Йелена Остапенко - Клара Таусон.

На старта в Париж българинът се наложи в три сета над американеца Александър Ковачевич (№87) - 6:4, 6:3, 6:4. Фабиан Марожан също записа чиста победа в първия кръг - 6:2, 6:2, 6:3 против Михаил Кукушин (№136) от Казахстан.

Досега Димитров и Марожан в никакъв случай не са играли един против различен.

Виктория Томова би трябвало да се изправи против китайката Синю Уанг. Програмата на корт номер 6 започва в 12:00 час, където първи излязоха Александър Мюлер и Матео Арналди, само че не съумяха да изиграя даже един сет. След този мач е срещата сред Феликс Оже-Алиасим и Хенри Скири.

В понеделник Томова сервира една от изненадите на старта при дамите, откакто в профил 16-ата сложена Екатерина Александрова с 6:3, 7:6(5) и записа първата си победа в главната скица на " Ролан Гарос ". Китайката Синю Уанг пък отстрани Джуле Ниймайер от Германия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР