Привърженици на руския опозиционер Алексей Навални, които създават ютюб канала

...
Привърженици на руския опозиционер Алексей Навални, които създават ютюб канала
Коментари Харесай

Вижте как слугите на Путин набират изнасилвачи и пандизчии за фронта в Украйна

Привърженици на съветския опозиционер Алексей Навални, които основават ютюб канала " Популярна политика " разпространиха видео, на което се вижда и чува по какъв начин доближеният до съветския президент предприемач Евгений Пригожин, прочут като " готвача на Путин ", набира пандизчии за частната военна компания (ЧВК) " Вагнер " и за присъединяване във войната против Украйна.

Не е известно в коя тъкмо затворническа колония е изработен записът, само че се допуска, че това е ИК-6 в Марий Ел.

Руският самостоятелен уебсайт " Медуза " разгласява видеото и цялостна дешифровка на изказването на Пригожин пред пандизчиите:

" Аз съм представител на частна военна компания. Сигурно сте я чували - ЧВК Вагнер се споделя.

Войната е тежка. Не наподобява на никакви чеченски и по този начин нататък. Моят разход на муниции, да вземем за пример, е към два пъти и половина по-голям, в сравнение с в Сталинград.

Първият грях е дезертирането. Никой не връща. Никой не дава на " задна ". Никой не отстъпва. Никой не се предава в плен. Когато се обучавате, ще ви бъде казано за две гранати, които би трябвало да имате със себе си. Вторият грях са алкохолът и опиатите. Във зоната на бойни дейности - до момента в който сте с нас половин година, от самото начало сте в зона на военни дейности. И третият грях е мародерството. Включително полов контакт с локални дами. С флора, фауна, с мъже - с който и да било.

Минималната възраст, която одобряваме е 22 години. Ако е по-млад - лист хартия от най-близките, че нямат нищо срещу. Максималната възраст, условно, е 50 години. Но в случай че е мощен, тук на изявлението вършим обикновени проби, гледаме какъв брой е мощен. Физическата валидност е от значително значение. Ние гледаме какъв брой сте мощни и по-късно вземаме решение и го вземаме.



Путин и Пригожин - диктаторът и неговият готвач

Първите пандизчии, които се биеха с мен – беше на 1 юни, щурмуването на Топлоелектрическа централа Углегорск. 40 души от Санкт Петербург, непоколебим режим, рецидив. 40 души влязоха в окопите на врага, изклаха го с ножове. Имаше трима починали и седем ранени. От тримата починали един беше на 52 години, излежал 30 години. Загина героичен.

Ние сме деликатни към тези, които седят по член 228. Единствено въз основа на това дали е имало взаимозависимост или не. Ако имате въпроси, ние си резервираме правото, до момента в който се приготвяме да ви вземем, да създадем полиграф и да зададем въпроси за това какъв брой постоянен е човек.

Ние сме доста деликатни към тези, които са тук по полови членове (от Наказателния кодекс). Но разбираме, че грешките се случват.

Кой ни би трябвало? Трябват ни единствено щурмоваци. 60% от моите момчета са щурмоваци и ти ще бъдеш един от тях. Вие няма да сте по-различни от нас. Отношението към вас е същото, от време на време даже по-лоялно, в сравнение с към тези, които се бият с мен дълги години и са минали през десетки войни.

Взводове за огнева поддръжка и други елементи, които обезпечават нахлуване. Имам няколко вида самолети в ЧВК, имам РСЗО, имам танкове, имам всичко належащо, с цел да нападам дейно.

Тези, които вървят напред, тези, които са най-бързи, те оцеляват по-добре. Тези, които се връщат и не схващат какво да вършат, е ясно, че се забъркват.

След като ви опиша всичко, ще има изявление. Ще бъда на него за малко, по-късно ще има няколко души, които ще приказват с всеки от вас два или три часа, ще ви гледат в очите и ще задават няколко въпроса.

Загиналите... Телата се откарват на мястото, което сте показали в наследството си. [Отнасят] при родственици - или ги погребват, където кажете. Всички ще бъдат заровени в Алеята на героите в тези градове, където я има. Който не знае къде да бъде заровен - погребваме до параклиса на ЧВК Вагнер в Горячий Ключ.

По-нататък. След шест месеца се прибирате вкъщи, като получите опрощение. Тези, които желаят да останат с нас, остават с нас. Следователно няма разновидности за връщане в зоната (затвора). Тези, които дойдат, и още първия ден кажат, че " са попаднали не на място “, ги огмятаме като „ дезертьори “ и след това следва разстрел.

Момчета, въпроси? След въпросите всички се подреждат за изявление. Времето за взимане на решение е пет минути. Когато си тръгнем, времето изтича. После - на който, какъвто му е шансът.

Въпросите за гаранциите и доверието са следните. Имате ли някой, който да ви измъкне от зоната с 10-годишна присъда? Какво мислите? Има двама, които измъкват. Това са Аллах и Бог - в дървен сандък. А аз ви взимам живи. Но не постоянно ви връщам живи. И по този начин, момчета, имате ли въпроси? Или всичко описах ясно и просто... Пет минути за мислене, до момента в който отидем там. Докато сте тук - решавайте. Който желае, отпътува. "


ТЕМА преди 2 часа 1119 преди 3 часа 501 преди 4 часа 445
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР