Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал

...
Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал
Коментари Харесай

Акционери и привърженици на Левски с призив към Тръст Синя България

Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал изпратиха до медиите своя апел към Тръст " Синя България ":
 Бойко Борисов: Ако не се реши казусът със собствеността, значи не им е благ Левски
Бойко Борисов: Ако не се реши казусът със собствеността, значи не им е благ Левски

" За остарелия притежател би трябвало да се извърнат към прокурор, не желая да се меся при почитателите "

" Скъпи братя, на първо място изричаме признателност за отдадеността и всеодайните ви старания, които полагате за спасението и въздигането на обичаният ни клуб! Винаги сме ви подкрепяли в концепцията, че моделът " Бащица " е остарял и изцяло привършен.

Заставаме зад вас в битката, акциите на нашият свят наследник отбор, да се трансформират в разменна монета на задкулисие, да бъдат предоставяни, прехвърляни или дарявани на всевъзможни субекти. Във връзка със затрудненото финансиране на клуба, прозрачността и всички морални правила, ние ви призоваваме,да заплатите по номинал, притежаваните от вас акции. Те бяха добити посредством подаяние направено към вас, само че в интерес на всички левскари. При неспособност от ваша страна, ние по-дребните акционери и хиляди други левскари, сме подготвени неотложно да изкупим напълно или отчасти вашия дял, посредством което ще осигурим средства към 3 милиона лв., нужни за естественото действие на тима.

С подготвеност ще се съобразим при предоставена ни от вас опция, да работим и мислим, като един в общото заседание на акционерите. Единственият за нас, а имаме вяра и за вас блян е: " Левски над всичко! "
 Снимка 477032
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР