Привърженикът на Ливърпул, който нахлу на терена и се хвърли

...
Привърженикът на Ливърпул, който нахлу на терена и се хвърли
Коментари Харесай

Нахлулият на терена фен на Ливърпул може да получи доживотна забрана за посещаване на мачове

Привърженикът на Ливърпул, който нахлу на терена и се хвърли върху празнуващите футболисти след последния гол против Манчестър Юнайтед, ще бъде разпознат и може да получи получи доживотна възбрана да посещава " Анфийлд ”, оповестиха от клуба.

Инцидентът се случи малко след попадението на Роберто Фирмино за крайното 7:0 срещу  “червените дяволи ” през вчерашния ден. Фенът на Ливърпул се подхлъзна и удари съществено в глезена Анди Робъртсън.
 Фен на Ливърпул накара Клоп да побеснее (видео) Фен на Ливърпул накара Клоп да побеснее (видео)
" Това е неприемливо. Безопасността на футболистите и последователите постоянно би трябвало да бъде преди всичко. Клубът ще работи по общоприетия протокол и към този момент е спрял акаунта на обвинения. Ако бъде приет за отговорен за навлизане на терена без позволение, той може  да бъде наказан и да получи доживотна възбрана за навестяване на мачове от Премиър лийг. Неговите дейности са рискови, незаконни и ще доведат до съществени последици ", оповестиха от Ливърпул.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР