Притеснява ни себестойността на проекта „Турски поток“ - като начало

...
Притеснява ни себестойността на проекта „Турски поток“ - като начало
Коментари Харесай

Василев: Има непотвърдена информация за смъртни случаи при строителството на Турски поток

" Притеснява ни себестойността на плана „ Турски поток “ - като начало 3 милиарда лв. е много огромна себестойност. Освен това има непотвърдена информация, че има смъртни случаи по време на строителството, че има не спазени процедури по Оценка на въздействието върху околната среда, само че това всичко е в компетенцията на ДНСК и Министерството на околната среда, на Министерство на труда. Всичко това би трябвало да се ревизира дали е правилно и в случай че е правилно, надлежно какъв брой тежки са нарушаванията. " Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев в коридорите на Народното събрание.

По думите му се разискват няколко разновидността за поддръжка на най-засегнатите лица, тъй че да не бъдат нарушени прекомерно фамилните бюджети.

" 50% понижение на ставката на акциза за горивата, както желаят превозвачите, няма да има ", безапелационен беше финансовият министър. Ние сме на най-ниската акцизна ставка и от Европейската комисия не разрешават на нито една страна член, освен на България, да понижи ставката под най-ниската стойност, посочи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР