Притеснява ни, че в прекалено ранна възраст се предствят сложни

...
Притеснява ни, че в прекалено ранна възраст се предствят сложни
Коментари Харесай

Психолог и депутат от ВМРО в лют спор какво е джендър

Притеснява ни, че в прекомерно ранна възраст се предствят комплицирани тематики, свързани със половото образование. Никой не споделя кой би трябвало да дава отговор за това образование. Това би трябвало да бъде под контрола на Министерството на образованието. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов мотив абсурда със половото образование на 10-годишни в Перник.

В никакъв случай децата в четвърти клас не са дребни. Дори деца на 3 и 4 години задават тези въпроси на родителите си. Те се объркват, по-късно се объркват и учителите, съобщи психологът Иван Игов. Учителите несъмнено не са готови за половото обучение. На тази възраст децата към този момент влизат в интернет и виждат доста по-страшни неща, в сравнение с могат да видят в учебно заведение. Ние от дълго време сме закъснели с тази тематика. В същото време в последните години броят на заболелите от ХИВ се е нараснал със 70%. Вероятно би трябвало да приказваме по какъв начин да бъде направено това образование, само че, че би трябвало да го има, би трябвало да има необятен консенсус, добави той.

Въпросът е по кое време да стартира половото обучение и по какъв метод да бъде поднасяно. Притеснява ни опитът на фондации по противоречив метод начин да показват половото обучение. Тази фондация в Перник по нищо не се отличава от проводниците на джендър образованието и от други фондации, които наводниха България с непознати на България правила, разяснява депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Иван Игов попита Красимир Богданов знае ли какво тъкмо значи думата джендър и какво има поради, употребявайки я. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация отговори, че знае, че джендър значи пол, само че отбяляза, че в последно време е придобила напълно различен смисъл. Игов уточни, че другият смисъл е фиктивен и натрапен единствено у нас от националистите. Според Богданов, "джендър " се употребява в различен смисъл и в други европейски страни, като Полша и Чехия.

Когато казвате "аз не съм джендър ", казвате "аз съм безполов ". Измисляте си думички, измисляте си обстоятелства и най-после стартирате да говорите нелепости, съобщи Игов.

Може да попитаме обществото и родителите по какъв начин се усещат по случая в Перник. Влизаме в едни тематики, които доведоха западното общество до ситуацията, в което се намира в този момент, сподели Богданов. Попитан от Игов в какво тъкмо състояние се намират западните общества, депутатът от Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че не е задължен да дава отговор на въпросите на психолога.

За случая в Перник един родител споделил нещо и цялата стратегия се стопира. Тези организации и партии не схващат, че не можеш да вървиш напред с обърната обратно глава. Ако ще се борим против проблемите, няма по какъв начин децата ни да не са осведомени със сексуалността и да не знаят какво да вършат на улицата, акцентира Иван Игов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР