Притежателят на Tesla и SpaceX Илън Мъск заяви пред сенатори

...
Притежателят на Tesla и SpaceX Илън Мъск заяви пред сенатори
Коментари Харесай

Мъск се обяви против помощта за Украйна, защото Путин не може да загуби“ войната

Притежателят на Tesla и SpaceX Илън Мъск съобщи пред сенатори републиканци, че " няма никакъв късмет " президентът на Русия Владимир Путин да изгуби войната в Украйна. Изявлението беше направено пред форума X Spaces, в който участваха съперници на законопроекта за оказване на помощ на Украйна, заяви Bloomberg.

Във форума участваха сенаторите Рон Джонсън от Уисконсин, Джей Ди Ванс от Охайо и Майк Ли от Юта, както и някогашният кандидат за президентската номинация на Републиканската партия Вивек Рамасвами, и съучредителят на Craft Ventures LLC Дейвид Сакс.

Мъск се съгласи с изказването на Джонсън, който сподели, че Путин няма да загуби войната и че очакващите победа на Украйна " живеят в света на фантазиите ".

Според милиардера, " тези разноски не оказват помощ на Украйна “, той повтори тезата на Кремъл, че „ продължаването на войната не оказва помощ на Украйна ".

Мъск разви тезата, че се оказва напън върху Путин да докара войната до дъно и че " в случай че той отстъпи, ще го убият ". Същевременно милиардерът съобщи, че обвиняванията, че поддържа Путин са „ неуместни “.

Предприемачът добави, че би желал да се приключи „ гибелта на хора от двете страни във войната ", само че не счита, че това може да стане посредством премахване на Путин.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР