Пристигането на новия наставник Маурицио Сари в Ювентус изглежда ще

...
Пристигането на новия наставник Маурицио Сари в Ювентус изглежда ще
Коментари Харесай

Маурицио Сари гони световен шампион от Юве

Пристигането на новия ментор Маурицио Сари в Ювентус наподобява ще постави завършек на дните в клуба на международния първенец с Германия от 2014 година Сами Кедира. Според "Калчомеркато ", експертът оповестил на полузащитника, че няма да разчита повече на него поради непрекъснатите му проблеми с контузии.

Точно заради тази причина германецът записа единствено 17 мача във всички шампионати предишния сезон и от неизменим титуляр до неотдавна се трансформира в дълбока запаса. А Сари няма потребност от такива играчи и по тази причина му е оповестил да си търси ново предизвикателство.

Кедира обаче няма никакво желание да си потегля непременно, което може да направи раздялата с него много сложна. Той желае да получава същата висока заплата, както и при "бианконерите " и в новия си тим. А такива искащи за състезател с толкоз проблеми към този момент не се намират.

Интерес към него има от други отбори в Серия А, само че никой от тях не може даже да се приближи до финансовата мощност на "старата госпожа ", тъй че трансфер мъчно би се осъществил. Остава единствено вярата на Сари Кедира да си откри тим отвън Апенините.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР