Присъственото обучение зависи в голяма степен от ваксинацията на учителите.

...
Присъственото обучение зависи в голяма степен от ваксинацията на учителите.
Коментари Харесай

Просветният министър: Присъственото обучение зависи в голяма степен от ваксинацията на учителите

Присъственото образование зависи в огромна степен от имунизацията на учителите. Това съобщи министърът на образованието Красимир Вълчев по време на парламентарния надзор в отговор на въпрос на Българска социалистическа партия.
Анонимно анкетно изследване, направено измежду учителите, сочи, че те не са срещу имунизациите, само че считат, че е нужна по-сериозна и задълбочена осведомителна акция.
 Вълчев призна: Обучението от разстояние не може да е пълноценно Вълчев призна: Обучението от разстояние не може да е пълноценно
" Желанието ни беше да имаме най-много наличие в учебно заведение. Но пък, в случай че върнем всички възпитаници в клас, рискуваме след това те да останат вкъщ...
" Учителите имат позитивна настройка към имунизациите, демонстрират интерес и търсят научни доказателства за тяхната успеваемост, само че към момента огромна част от тях не откриват задоволително информация.
Нашето общо предпочитание на всички е да има по-голям брой имунизирани, само че отново дублирам: това никога не значи, че ще бъде направена наложителна имунизация ", изясни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР