“Присъдите срещу мен са доказателство за използването на специализираните съдилища

...
“Присъдите срещу мен са доказателство за използването на специализираните съдилища
Коментари Харесай

Румен Овчаров пред конгреса на БСП: Цинично е да съм в списъка Магнитски


“Присъдите против мен са доказателство за потреблението на профилираните съдилища като бухалка ”. Това съобщи Румен Овчаров от Българска социалистическа партия по време на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия.

“На вас дължа да ви кажа истината - нямам офшорни сметки, нито 5 милиона. Цинично е в листата " Магнитски " с мен да стоят имената на Иван Генов и Александър Николов ”, съобщи още той.

“Генов и Николов са тези, които подписаха още 2009 година съглашение да се строят американски нуклеарни реактори. Американците погазиха даже тези, които са с тях. Знам аз по какъв начин работят американците и кои са техните доносници. Красен Станчев, Стефан Гамизов и Ганьо Александров, някогашен заместник-главен редактор на вестник " Капитал ", са тези доносници ”, съобщи още Овчаров.

“Владислав Горанов е от свитата на Божков. Включването на моето име и това на Николай Малинов е за да ни се каже, че няма по какъв начин да въставаме против американските ползи. Затова ние от Българска социалистическа партия би трябвало да кажем, че пазиме българския интерес и няма да се огънем ”, съобщи още Овчаров.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР