Природата на златото е уникална, както всяко бижу, създадено от

...
Природата на златото е уникална, както всяко бижу, създадено от
Коментари Харесай

Магическите свойства на златото и как правилно трябва да го носим

Природата на златото е неповторима, както всяко украшение, основано от него. Тези любопитни обстоятелства ще ви оказват помощ да покажете знанията си и за следващ път да се уверите, че всяка притежателка на златни бижута е същинска късметлийка!

Без примеси, златото е извънредно мек метал. Ако обичаните ви обеци или пръстен бяха направени от чисто злато, те елементарно биха се надраскали с нокът! Още един любопитен факт: тежка златна пръчка, в случай че желаете, може да се реже с елементарен нож.

Притежава изключителна ковкост и гъвкавост, от 1 грам се получава най -тънката нишка с дължина цели три километра.  Ако някой комплициран арабски шейх искаше да покрие задния двор със злато с размерите на малко футболно игрище, той ще се нуждае от слитък с размерите на кибритена кутия!
 Златни бижута - всичко, което би трябвало да знаете Златни бижута - всичко, което би трябвало да знаете
Златото - синоним на разкош и разцвет с който хората обичат да се обкръжават от хилядолетия. За някои инвестиция на капитал, за други...

Топлинните и електропроводимите свойства на златото се назовават ​​примерни по основателна причина. Той се употребява необятно в микроелектрониката - да вземем за пример контактните групи в електрическите уреди са покрити с доблестен метал.

Как вярно да го носим?

Колкото по-малко, толкоз по-добре

Това предписание работи освен за дрес кода, само че и за сантиментална среща или на обществено празненство. В офиса или в бизнес договарянията са подобаващи тънка верижка с дребна висулка, мънички, съвсем невидими обеци и дребен пръстен. Дневните бижута могат да бъдат сменени с предпазлив златен часовник, в случай че дрескодът не разрешава даже обеци с шипове. Но вечер никой няма да ви тормози да сложите комплект под формата на обеци, пръстен и колие с по -едри бижута.

Възрастта и външният тип не са спънка за бижутата
 Кой не би трябвало да носи златни бижута: Опасната сила на златото Кой не би трябвало да носи златни бижута: Опасната сила на златото
Има декорации, които носят единствено злощастие. Златото не е в тази категория, само че от време на време може да бъде извънредно отрицателно. Например, в случай че...

По -рано, при избора на златни аксесоари, стилистите поучаваха да не забравяме за възрастта. Смятало се е, че младо момиче с солидни пръстени и обеци и даже с огромни камъни наподобява по -старо за годините си. Бяхме научени, че такива бижута, в това число диаманти, са по -подходящи за дами от възрастта на Балзак, а на 18 -годишна възраст са подобаващи изящни леки и не изключително закачливи.

Правило за добър усет

Как да носите злато, с цел да не преминете границата сред безукорен усет и циничност?

За да извършите това, би трябвало да разгледате по -отблизо етикета за бижута. Не всички дами да вземем за пример знаят, че пръстените с огромни камъни или солидни украшения нормално се носят на показалеца или междинния пръст. Въпреки това, в случай че ръцете ви са прекомерно нежни, такива бижута ще звучат неестествено.

Любителите на обеци с висулки би трябвало да знаят, че те ще наподобяват изключително впечатляващи с висока прическа. Ако една жена има дълга лебедова шия, такива аксесоари сигурно ще й подхождат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР