Припопняме Ви, че представители на талибанската група завзеха властта в

...
Припопняме Ви, че представители на талибанската група завзеха властта в
Коментари Харесай

Русия акредитира първия афганистански дипломат от талибанското правителство

Припопняме Ви, че представители на талибанската група завзеха властта в Афганистан през август 2021 година и образуваха държавно управление, което международната общественост счита за нелегитимно.

На среща на прилежащите страни на Афганистан Лавров означи, че новата администрация на талибаните „ като цяло съумява да поддържа страната на повърхността “, даже макар „ неналичието на управнически опит, финансови и стопански ограничавания и политически и дипломатически напън от страна на Съединени американски щати и неговите съдружници. "

Според съветския външен министър главният проблем за признаването на талибанското държавно управление е неналичието на представителност.

Новото държавно управление би трябвало да съставлява другите политически сили, които съществуват в Афганистан, счита Лавров

Движението на талибаните е прието за терористично в доста страни по света, в това число Русия. Руските управляващи обаче постоянно организират срещи с талибаните в Москва. През октомври президентът Владимир Путин разгласи, че Русия " ще се придвижи " към премахването на талибаните от листата на терористите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР