Припомняме ви, че след заседанието, продължило шест часа, стана ясно,

...
Припомняме ви, че след заседанието, продължило шест часа, стана ясно,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Звъннаха ми от РЗИ, няма да ме карантинират

Припомняме ви, че след съвещанието, траяло шест часа, стана ясно, че ръководителят на Народното събрание Никола Минчев е дал позитивна проба за COVID-19. Вследствие на това президентът Румен Радев. министърът на защитата Стефан Янев и вътрешният министър Бойко Рашков се самоизолираха. Премиерът Кирил Петков и неговият представител Лена Бориславова са под карантина, оповестяват от Министерски съвет. Като вицепремиерът по ефикасното ръководство Калина Константинова ще замества Петков на всички присъствени срещи и мероприятия.

От РЗИ са уведомили Вигенин, че няма да го слагат под карантина, защото е преболедувал COVID-19 в границите на три месеца преди съвещанието и не попада в обсега на заповедта на здравния министър.

„ Правилата важат за всички. Очевидно не давам отговор на изискването за карантиниране и не преставам да извършвам функционалностите си, несъмнено със особено внимание “, съобщи зам.-председателят на Народно събрание пред bTV.

Той счита да се тества всеки ден през идващите дни, с цел да е сигурен, че няма да сложи под риск себе си и своите близки.

Кристиан Вигенин към този момент е направил един тест, който е негативен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР