Припомняме, че срещу 55-годишния Колев са повдигнати обвинения за блудствени

...
Припомняме, че срещу 55-годишния Колев са повдигнати обвинения за блудствени
Коментари Харесай

Зъботехникът, блудствал с деца в Пловдив - готов да си признае! Майки искат над 100 000 лева!


Припомняме, че против 55-годишния Колев са повдигнати обвинявания за блудствени дейности с три девойки, ненавършили 14-годишна възраст и за основаване и държане на нецензурен материал, за основаването на който са употребявани лица, ненавършили 18 години.

Той беше арестуван при започване на месец май м.г. откакто едно от децата разказало на майка си какво е претърпяло. Криминалисти от Второ районно управление (на МВР) незабавно направиха обиск - били конфискувани записи, които напълно потвърждават виновността на зъботехника.

Колев е фамилен и има 2 деца. Работил е в лаборатория " Дент Омега " ООД на улица " Волга " в Пловдив. От задържането си е в следствения арест. Днес беше доведен окован в първа зала на Окръжния съд - носеше качулка и огромна маска, която да скрие лицето му.

Две от майките на потърпевшите деца са входирали молби, с които желаят да бъдат конституирани като частни обвинители и цивилен ищци. Едната е поискала 95 000 лв. обезщетение, а другата – 30 000 лв..

Майката и третото дете не били открити на адреса, на който живеели чартърен. Те ще бъдат издирени, а делото ще започва още веднъж през март.

Един от бранителите на Колев изясни, че подсъдимият е подготвен да признае виновността си и делото да се гледа по съкратената процедура - без разпити на очевидец и движимости лица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР