Принудителна мярка за спиране на дейността на Брикел в Гълъбово

...
Принудителна мярка за спиране на дейността на Брикел в Гълъбово
Коментари Харесай

Стотици работници са застрашени да останат без работа

Принудителна мярка за прекъсване на активността на " Брикел " в Гълъбово ще бъде наложена, в случай че не извърши предписанията за справяне с неорганизираните излъчвания и праховото замърсяване.

Това съобщи пред публицисти вицепремиерът по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов по време на визитата си в Стара Загора, оповестиха от Министерството на околната среда и водите.

" В момента това дружество не изгаря боклуци. Трябва да гори смесено наред с въглищата и биомаса – плява, като част от горивния развой. Но боклуци няма право да изгаря. Има наставления от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Стара Загора за справяне с проблемите, свързани с неорганизираните излъчвания, които, в случай че не бъдат изпълнени, ще последват дейности както по отношение на " Топлоелектрическа централа Марица 3 “ в Димитровград, който беше краткотрайно затворен. Аз всекидневно получавам фотоси с това по какъв начин пуши освен от комина “, сподели министър Борислав Сандов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР