ПринцУилям пожела успех на националния отбор на Англия по футбол

...
ПринцУилям пожела успех на националния отбор на Англия по футбол
Коментари Харесай

Принц Уилям пожела успех на Англия на финала на UEFA EURO 2020 срещу Италия

Принц Уилям пожела триумф на националния тим на Англия по футбол във финала на UEFA EURO 2020 против Италия на " Уембли ".

Островитяните доближиха до първия си огромен край от Световното състезание през 1966 година, когато завоюваха единствената си значима купа още веднъж в Лондон .

Принц Уилям , който е президент на британската Футболна асоциация, пусна видео в обществените мрежи, добавяйки към благопожеланията към отбора на Гарет Саутгейт на баба си кралица Елизабет Втора и на английския министър председател Борис Джонсън .

"Какво отборно показване направихте до момента, всеки един от състава изигра своята роля. Просто желая да ви пожелая шанс. Вие показахте най-хубавото от Англия и всички ние ви поддържаме, цялата страна е зад вас, тъй че триумф ", обърна се принц Уилям към британския тим.

За Италия това е десети край на огромно състезание, макар че " Скуадрата " има единствено един континентален трофей през 1968 година.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Иван седи пред къщата си ошашавен. Съсед го пита: - Какво е станало? - Даже не знам по какъв начин стана! Ключовете от гаража са в къщата,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ Министерство на вътрешните работи са получени общо 982 сигнала за нарушение на изборното законодателствоЦИК коментира по какъв начин да гласуваме с машинаДнес се създават изборите за 46-о Народно заседание. Какво споделиха политиците, откакто гласоподаваха?В някои секции ЦИК реши да спре машинното гласоподаване и да се премине към книжен вотСпоред водещия немски доктор Петер Хайнц тези, които не са се ваксинирали, са заплаха за обществото и не би трябвало да имат същите свободи като ваксиниранитеВ процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 0,28%Заради нея някои устройства няма да могат да употребяват новата платформаНовият Peugeot 9Х8, с който компанията ще се включи в надпреварите за устойчивост през 2022 година, впечатлява с аеродинамика и неналичието на задно крило.В момента екипи на пожарната са на мястотоХарли счита, че повече от милиард морски животни може да са починали от горещинитеВсяка година по 2000 души напущат този северен съветски град. Днес в някои блокове има единствено по 2-3 семействаОбявяването на бедствено състояние дава опция да се желае федерална помощПламъците лумнали във втория локомотивЛетящите мравки са видяни над Югоизточна АнглияИмунолог разкри истината за „ Делта ” варианта н
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР